o nama

Dom > o nama

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., Ltd.(u daljem tekstu: JIEMA), osnovana 2005 godine i nalazi se u Guangzhou ekonomskog i Zone za razvoj tehnologije, je dobavljač opreme exchange poznati toplote u HVAC, grijanje prostora, hlađenje, klima uredjaj, trafo stanica, hemijska postrojenja, petrohemijska biljke, naftne rafinerije, obrada prirodnog gasa, sistem kanalizacije, marinac, izradi hartije, čelika biljke, i hydraulicsystem u Kini.


U 2011 godini kompanija je uložila 20 miliona u pokrajini Hubei, u Kini, koja pokriva oblast, više od 70, 000㎡, za izgradnju parka JIEMAIndustrial, uključujući i prateći objekti kao što su centar za obradu kalup, zaptivanje Zaptivna proizvodni centar i centar proizvodnje razmenjivač toplote i pritisak plovilo opremu.


JIEMA je u posedu Razni napredni razmenjivač toplote za proizvodnju opreme i mašina obradu opreme: hidraulične mašine je posvetio za pločasti razmenjivač toplote, platerolling oprema, tanjir rezanja opreme, pečaćenje opreme, list kotrljaju opreme, list hitru opreme i raznim alatom.


U procesu proizvodnje JIEMAare pogubljen u striktne usaglašenosti sa nacionalnim standardima – pločasti razmenjivač toplote (GB16409-199) i hladniji vazduh i vazduh grejalica (GB/T14296-1993) kao i proizvodnje standarda forClass sam i posuda pod pritiskom ClassII.


Moćan tehničke snagom, JIEMA poseduje jaku backgroundengineering tehničare koji haveengaged u dizajnu toplote exchange opreme i grejanja energetski sistem za mnogo godina, uključujući inženjera sa visokih profesionalnih titula. JIEMA je tvrdio da dugoročni akademijama withprofessional technicalcommunication i kontakt. JIEMA može da obezbedi precizan, pouzdan i efikasan sistem rešenja i odgovarajuću opremu exchange toplotu prema zahtevima users'actual.


Za korporativne duhu "Uspostavljanje poslovnih kroz dobre volje i osvojivši kroz visokokvalitetne" i filozofiju "Kontinuirani razvoj i stalna inovacija", koja se, JIEMA pruža kupcima sa toplote exchange opremu u kojima bolje performanse, niže cene i više vrhunsku uslugu.


JIEMA proizvode uglavnom uključuje pločasti razmenjivač toplote, ljuske i cevi izmenjivača toplote, razmenjivač toplote vazduh se ohladila, volumen razmenjivač toplote, finned cevi izmenjivača toplote, razmenjivač toplote gas-gas, kotao, tanjir i ljuske razmenjivač toplote, brazed razmenjivač toplote, izmenjivač jedinicu, radijator, pritisak plovilo, tenk reaktor, isparivač, kondenzator, vazduh hladniji i vazduh grejanje itd.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117